Graag gaan wij dit jaar naar de Blauwvingerdagen 2.0

Je denkt vast wat is dit?

Dit jaar organiseren wij graag een vernieuwede markt op het Grote Kerkplein waar bezoekers de gelegenheid krijgen om kennis te maken met inspirerende Striptekenaars, Kunstenaars, kappers, Vintage, Vinyl, jonge Creatieven, Muziekanten en mensen die opstaan om bezoekers iets te leren over Kunst & Cultuur.

Het beloofd een bolwerk te worden vol creativiteit en gezelligheid.

Denk je nu ik ben hierin geinteresseerd neem dan contact op via Janine de Vries – info@zwollefonds.nl om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Ook leuk om alvast een creatief voorproefje te krijgen. De leden van de Nieuwe Garde zullen ook aansluiten bij deze markt. Maar eerst gaan ze nog hun eigen stripmarkt organiseren op 9 maarst a.s.

 

Meer dan honderd aanstormende en vernieuwende stripmakers tonen en verkopen graphic novels, magazines, prints, buttons en meer. Er zijn workshops stripmaken voor kinderen en volwassenen. Ook zijn er stands van uitgevers en stripboekenwinkels.

De Nieuwe Garde Stripmarkt is een uitbundig en warm bad vol beeld, tekst en actie. Volwassenen, jongeren en kinderen zijn van harte welkom. De stripmarkt is gratis toegankelijk.

Het is niet zo gek dat De Nieuwe Garde Stripmarkt in Zwolle wordt gehouden. Zwolle is een broedplaats van stripmakers omdat hier de opleiding Comic Design is gevestigd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Studenten van deze opleiding exposeren tijdens de stripmarkt in het Academiehuis een caleidoscopisch geheel van hun meest recente werk. Kom kijken!    Klik hier voor meer informatie