De voorbereidingen Blauwvingerdagen van 2022 zijn van start gegaan. Hieronder treft u een voorbeeld aan uit de Programmering 2019. Hoe dat dit jaar 2022 er uit ziet, laat ZwolleFonds zo spoedig mogelijk weten.

 

10 juli Dierenwelzijnsmarkt
Informatie over dieren met een echte kinderboerderij!

Locatie Broerenkerkplein | 10:00 – 17:00

 

 

17 juli De Rode Lantaarn

Hij schuimt de straten af en brengt muziek en gezelligheid voor jong en oud. Een nostalgische verschijning maar met een verrassend modern geluid! Zijn wonder accordeon klinkt vol en groots als een soort Eenmansorkest. Van oude volksliedjes tot moderne meezingers.

Locatie hele binnenstad | 12:00 – 16:00

 

 

24 juli Kinderplein

Leuk uitje in de vakantie? Kom naar het kinderplein op 24 juli! Op het Grote Kerkplein zijn allerlei activiteiten voor kinderen. Ga los op het springkussen, speel Oud-Hollandse spelletjes of laat je schminken. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te doen!

Locatie Grote Kerkplein | 10:00 – 16:00

 

31 juli Dixiland band

De 4 swingende topmuzikanten van Dixielandband/looporkest spelen aangenaam en prettig in het gehoor liggende muziek.

Locatie hele binnenstad | 12:00 – 16:00

 

 

 

31 juli De Rembrandt Experience
Op 31 juli kunnen bezoekers op het plein Achter de Broeren de Rembrandt Experience bezoeken. De experience is een live activatie in een soort minimuseum waarin kinderen en volwassen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, zoals het tekenen van je eigen zelfportret, op de foto gaan in een Rembrandtschilderij of mee schilderen aan de Nachtwacht.

                                                         Locatie Achter de Broeren | 10:00 – 17:00